söndag 16 mars 2014

Femårskalaset

l helgen var det äntligen dags för Harrys kalas. 


Han var mer peppad än så här, men de peppiga korten blev suddiga.

I ett halvår kanske har han sagt att han måste ha en pinata på sitt kalas. Och så skulle han ha ett Star Wars-kalas. Och sedan bestämde vi oss för att ha kalaset på en teknikskola, så det blev teknik-kalas. Lite spretigt var det. 

Det blev ju inte enklare när han kvällen innan, på Maxi, hittar en färdig tårta med Blixten McQueen på som han absolut ska ha. Bara att lägga tillbaka den gröna marsipanen och slå bort tankarna på Yoda-tårtan och Darth Vader-pinatan som jag förberett alltså.


"Jag gör det här" hojtade han och körde ljusen rätt i ögonen på Blixten McQueen.


Själva teknik-delen gick ut på att alla barnen fick sätta ihop små djur som skulle kunna rulla. De brydde sig lite olika mycket om det projektet kan man säga, det var nog lite för svårt, men de största barnen tyckte det var jättemysigt och gick all in med limpistol och pyntade så här gulligt:


"Mamma, när ska vi slå på pinatan?" måste nog vara den mening som yttrades flest gånger i hela stan i lördags, men till slut var det dags.


Han slog och slog men lyckades bara buckla till den innan det var nästa barns tur. Till nästa kalas tänker han nu att det är smartare att vara nummer två att slå, för det var barn två som fick ner den.


Men huvudsaken var ju att alla godispåsarna kom ut.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...